forum index
Obecny czas: Pi膮 Wrz 10, 2010 7:37 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 40 posty(贸w) ]  Id藕 do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomo艣膰
 Temat postu: Re: Battlefront III
PostWys艂any: Pi膮 Sie 07, 2009 10:49 am 
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: Pi膮 Maj 08, 2009 9:34 am
呕eby by艂 zwiastun, niestety go nie ma... Na razie jest cicho o BF3, ale LucasArt zaczyna co艣 gada膰 o remake X-Wing i Tie Fighter...

G贸ra

PostWys艂any: Sob Sie 15, 2009 6:06 pm 
Awatar u偶ytkownika

Battlefront 3 (chyba my najbardziej jego oczekujemy :D) podsumujmy:
TAJEMNICZY filmik, to chyba pocz膮tkowa prezentacja gry,gdy偶 na ko艅cu wszyscy bij膮 brawa: http://www.youtube.com/watch?v=KVKasNTrzWs
Bardzo ciekawe (i 艂adne) grafiki koncepcyjne: http://www.gry.gildia.pl/newsy/archiwum/2008/12/pozostalosci_po_star_wars_battlefront_iii (one s膮 艣wietne, technologicznie gra by艂aby na doskona艂ym poziomie gdyby powsta艂a).
Dark Ben Kenobi:http://media.psu.com/media/dark_obiwan_01.jpg,
http://o.aolcdn.com/gd-media/games/star-wars-battlefront-iii/xbox-360/1.jpg (nie wiem jak inni to odbior膮, ale ja jestem za) A oto ciekawy opis: Starzec zniekszta艂cony przez korupcj臋 Ciemnej Strony. Jest pustelnikiem, kt贸ry szuka miejsc i rzeczy maj膮cych silne po艂膮czenie z Ciemn膮 Stron膮. Ka偶dy artefakt jaki znajdzie (kryszta艂, talizman, ko艣ci) zatrzymuje dla siebie poprzez przyczepienie go do ubrania. Aktualnie przebywa na bagnach Dagobah. Znowu jestem za.
Ponadto okazuje si臋, 偶e nad gr膮 nie b臋dzie ju偶 pracowa艂o studio Rebellion, a projekt przejmie Pandemic (z czego si臋 bardzo, bardzo, bardzo ciesz臋). To ju偶 druga zmiana producenta 鈥濨attlefronta 3鈥 od rozpocz臋cia prac nad gr膮.

Znacie jeszcze jakie艣 info? Jak tak to je poka偶cie. Wypowiedzcie si臋 po kolei, co o tym wszystkim s膮dzicie :)

G贸ra

PostWys艂any: Sob Sie 15, 2009 7:04 pm 
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: Sob Sie 01, 2009 4:04 pm
Miejscowo艣膰: Jaros艂aw
Tak, no wi臋c. Podobno mia艂o by膰 tak, 偶e s膮 wielkie bitwy naziemne i jednocze艣nie w powietrzu/kosmosie.
By艂oby to dosy膰 ciekawe. Na filmiku wygl膮da na to, 偶e jeste艣my jakim艣 typem (czy偶by to by艂 jaki艣 klon? Whatever) i w grze b臋dzie co艣 w rodzaju fabu艂y (ta walka z Jedi i wiele innych scen). Stary Ben, nie przypad艂 mi do gustu ;S Znowu takie "co by by艂o gdyby" :roll: Niby t膮 gr臋 robi膮 od 2006 r. Mi to wygl膮da na identyczny przypadek jak ze Splinter Cell: Conviction... Robi膮, robi膮, a tu nagle zmiana plan贸w, bo projekt im si臋 nie podoba i jazda od nowa (a my艣la艂em, 偶e to ja jestem niezdecydowany xD) Jakbym zobaczy艂 jaki艣 oficjalny trailer/teaser/cokolwiek to bardziej bym si臋 tym zainteresowa艂 ;)

Nie rozmawiaj z idiot膮, bo 艣ci膮gnie ci臋 na sw贸j poziom i pokona do艣wiadczeniem. ;)

GG: 2703790 ;)
Image

G贸ra

PostWys艂any: 艢ro Lut 17, 2010 11:36 am 
Awatar u偶ytkownika

"Portal Kotaku donosi, 偶e istnieje alternatywa dla 鈥濨attlefront III鈥 w postaci gry online. 殴r贸d艂a serwisu donosz膮, 偶e tajemniczy 鈥濨attlefront Online鈥 jest w fazie preprodukcji. Nad now膮 wersj膮 鈥濨attlefronta鈥 pracuj膮 rami臋 w rami臋 LucasArts i studio Slant Six Games. 鈥濨attlefront: Online鈥 mia艂by by膰 gr膮 tylko i wy艂膮cznie przeznaczon膮 do gry w trybie online 鈥 sugeruje to tytu艂 - i by艂aby to produkcja stricte konsolowa (Xbox 360 i PlayStation 3). Przewidywana data premiery 鈥濨attlefront: Online鈥 to rok 2011.

鈥濨attlefront鈥 na przeno艣ne konsole to bardzo udany wyr贸b, by膰 mo偶e kolejna cz臋艣膰 serii tym razem skierowana dla konsol stacjonarnych te偶 taka b臋dzie. A co najwa偶niejsze produkcja doczeka si臋 finalizacji. Moc jedna to wie..."

Battlefront przeznaczony tylko do gry online mia艂by nie by膰 na PC :<? To by艂aby wielka szkoda...

G贸ra

PostWys艂any: Czw Lut 18, 2010 5:50 pm 
Administrator
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: Wto Cze 10, 2008 9:43 pm
Miejscowo艣膰: Z-City
O jak dobrze, nie wpadn臋 w kolejny na艂贸g :D I Sasza nie b臋dzie musia艂a si臋 na mnie denerwowa膰 :)

G贸ra

PostWys艂any: Czw Lut 18, 2010 9:21 pm 
Moderator
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: Pi膮 Sie 01, 2008 11:19 pm
Miejscowo艣膰: Goleni贸w
Van napisa艂(a):
O jak dobrze, nie wpadn臋 w kolejny na艂贸g :D I Sasza nie b臋dzie musia艂a si臋 na mnie denerwowa膰 :)

Lepiej gra膰 w jedna gr臋 na艂ogowo, ni偶 w wiele po trochu :P tak jak ja ^^ Bo to s艂aby interes^^

G贸ra

PostWys艂any: Nie Lut 28, 2010 2:49 pm 
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: Pon Lip 07, 2008 9:53 pm
Miejscowo艣膰: Do艂uje (wiocha obok Szczecina)
Mnie tryb online i tak nie interesuje, bo po po艂膮czeniu z serwerem od razu roz艂膮cza... (tak jak kiedy chcia艂em do艂膮czy膰 do ERC :x )

Niemniej czekam na BFIII. :)

"I wanna get a trouble, I wanna start a fight"

G贸ra

PostWys艂any: Nie Lut 28, 2010 9:10 pm 
Moderator
Awatar u偶ytkownika

Darth Onoma napisa艂(a):
Mnie tryb online i tak nie interesuje, bo po po艂膮czeniu z serwerem od razu roz艂膮cza... (tak jak kiedy chcia艂em do艂膮czy膰 do ERC :x )

Bo po pierwsze trzeba miedz dobrze router skonfigurowany. A po drugie to podobno nie mia艂e艣 patcha zainstalowanego i nie sz艂o si臋 z tob膮 dogada膰

G贸ra

PostWys艂any: Pon Mar 01, 2010 12:19 pm 
Administrator
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: Wto Cze 10, 2008 9:43 pm
Miejscowo艣膰: Z-City
pawel336 napisa艂(a):
Darth Onoma napisa艂(a):

Bo po pierwsze trzeba miedz dobrze router skonfigurowany. A po drugie to podobno nie mia艂e艣 patcha zainstalowanego i nie sz艂o si臋 z tob膮 dogada膰

Mia艂 patcha i to ja by艂em odpowiedzialny za rozmow膮 z Onom膮. Niestety ka偶dy z nas ma takie 艂膮cz臋, 偶e ping naszych serwer贸w wynosi 9999. Onoma nie by艂 w stanie si臋 do 偶adnego pod艂膮czy膰(po tym jak znalaz艂 serwer)

G贸ra

PostWys艂any: Pon Mar 01, 2010 3:49 pm 
Moderator
Awatar u偶ytkownika

Aha, ja zawsze jak robi艂em to te偶 by艂o 999 ping ale da艂o si臋 po艂膮czy膰. Gorzej z lagami :P

G贸ra

Wy艣wietl posty z poprzednich:  Sortuj wed艂ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 40 posty(贸w) ]  Id藕 do strony Poprzednia  1, 2, 3

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 1 go艣膰

Nie mo偶esz zak艂ada膰 nowych temat贸w na tym forum
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach na tym forum
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w na tym forum

Szukaj:
Skocz do: