forum index
Obecny czas: Czw Wrz 09, 2010 6:18 am

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 143 posty(贸w) ]  Id藕 do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomo艣膰
 Temat postu: Re: force unleashed, bedzie na kompa??
PostWys艂any: Sob Gru 05, 2009 9:46 am 
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: Sob Sie 01, 2009 4:04 pm
Miejscowo艣膰: Jaros艂aw
ja najpierw za piratuj臋, a je艣li mi si臋 spodoba, to ewentualnie kupi臋 :) na razie si臋 wstrzyma艂em z pre-orderem ;)

Nie rozmawiaj z idiot膮, bo 艣ci膮gnie ci臋 na sw贸j poziom i pokona do艣wiadczeniem. ;)

GG: 2703790 ;)
Image

G贸ra

PostWys艂any: Sob Gru 05, 2009 3:50 pm 
Moderator
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: Pi膮 Sie 01, 2008 11:19 pm
Miejscowo艣膰: Goleni贸w
Ja w艂a艣nie instaluje bo dzi艣 zakupi艂em ^^ troch臋 to potrwa...

G贸ra

PostWys艂any: Sob Gru 05, 2009 8:03 pm 
Awatar u偶ytkownika

to pochwal si臋 potem wra偶eniami :D

Nie rozmawiaj z idiot膮, bo 艣ci膮gnie ci臋 na sw贸j poziom i pokona do艣wiadczeniem. ;)

Image

G贸ra

PostWys艂any: Sob Gru 05, 2009 9:07 pm 
Moderator
Awatar u偶ytkownika

Jak co艣 to zawsze przez xfire mo偶ecie polu kac jak gram :P

G贸ra

PostWys艂any: Nie Gru 27, 2009 12:25 pm 
Awatar u偶ytkownika

Gra zam贸wiona wczoraj. Cena + przesy艂ka (kurier) = 89,90 z艂 + 15,90 = 105,80 z艂... Wi臋c my艣l臋, 偶e powinna doj艣膰 w poniedzia艂ek, ewentualnie wtorek. Jak zagram to napisz臋 co艣 kr贸ciutko od siebie ;)
Mam tylko nadziej臋, 偶e nie b臋dzie pokazu slajd贸w <modli si臋> :mrgreen:

Image

G贸ra

PostWys艂any: Sob Sty 02, 2010 11:30 am 
Awatar u偶ytkownika

A wi臋c pogra艂em troch臋, sko艅czy艂em g艂贸wn膮 kampani臋, tylko zosta艂y mi DLC do przej艣cia.
Po kolei:
Instalacja... Nie wiem czy to wina mojego dosy膰 starego kompa czy samego instalatora, bo gra instalowa艂a mi si臋 prawie 3 godziny! Masakra, ju偶 wtedy mia艂em czarne my艣li jak mi ta gra b臋dzie chodzi膰. No ale nic, po instalacji w艂膮cza mi si臋 ekran, gdzie mo偶na wybra膰 rozdzielczo艣膰, sterownik (klawa i mysz/sterownik) i Wys. jako艣膰 detali (zaznacz/odznacz).
Obok ma si臋 jeszcze dwie zak艂adki informuj膮ce nas o sterowaniu i walce.
Ok wszystko ustawione na minimum (z powodu kompa :P) i w艂膮czam gierk臋. Menu oczywi艣cie skromne... Nie mo偶na zmniejszy膰 szczeg贸艂贸w, jedynie d藕wi臋k i sterowanie. Wybieram now膮 gr臋 i odpalam misj臋 na Kashyyyku z Vaderem.
Gra si臋 ci臋艂a nieziemsko, mia艂em wtedy obawy czy jest sens dalszego grania, ale zebra艂em si臋 d okupy i przeszed艂em poziom.
I rzeczywi艣cie gra na p贸藕niejszych poziomach chodzi艂a lepiej (Fabryka Tie, Felucja, Empiria, Miasto w Chmurach i wszystkie imperialne oraz Gwiazda 艢mierci) ale chodzi艂a te偶 gorzej na pierwszym Raxus Prime....
Nie mia艂em te偶 znacznych problem贸w ze sterowaniem na klawie i myszce. Jedynie na pocz膮tku ci臋偶ko by艂o si臋 przyzwyczai膰, ale z biegiem gry by艂o lepiej. Jedynie 艣ci膮ganie SSD na orbit臋 by艂o prawdziw膮 katorg膮 i napsu艂o mi chyba wi臋cej krwi ni偶 poziom z Vaderem :D Samo eliminowanie przeciwnik贸w da艂o mi nieziemsk膮 frajd臋. Mo偶liwo艣ci mamy naprawd臋 mn贸stwo i wykonanych w naprawd臋 艣wietnym stylu. Najwi臋ksz膮 frajd臋 mi przynios艂o chyba ra偶enie przeciwnik贸w piorunami :)
Og贸lnie gra jest bardzo dobra ale sza贸 ni ma... Pomimo lag贸w jakie mia艂em uwa偶am, 偶e gra艂o mi si臋 bardzo przyjemnie i mog臋 da膰 jej 7/10 ewentualnie 8/10. :geek:

Image

G贸ra

PostWys艂any: Sob Sty 02, 2010 12:49 pm 
Moderator
Awatar u偶ytkownika

Dyniek napisa艂(a):
A wi臋c pogra艂em troch臋, sko艅czy艂em g艂贸wn膮 kampani臋, tylko zosta艂y mi DLC do przej艣cia.
Po kolei:
Instalacja... Nie wiem czy to wina mojego dosy膰 starego kompa czy samego instalatora, bo gra instalowa艂a mi si臋 prawie 3 godziny! Masakra, ju偶 wtedy mia艂em czarne my艣li jak mi ta gra b臋dzie chodzi膰. No ale nic, po instalacji w艂膮cza mi si臋 ekran, gdzie mo偶na wybra膰 rozdzielczo艣膰, sterownik (klawa i mysz/sterownik) i Wys. jako艣膰 detali (zaznacz/odznacz).
Obok ma si臋 jeszcze dwie zak艂adki informuj膮ce nas o sterowaniu i walce.
Ok wszystko ustawione na minimum (z powodu kompa :P) i w艂膮czam gierk臋. Menu oczywi艣cie skromne... Nie mo偶na zmniejszy膰 szczeg贸艂贸w, jedynie d藕wi臋k i sterowanie. Wybieram now膮 gr臋 i odpalam misj臋 na Kashyyyku z Vaderem.
Gra si臋 ci臋艂a nieziemsko, mia艂em wtedy obawy czy jest sens dalszego grania, ale zebra艂em si臋 d okupy i przeszed艂em poziom.
I rzeczywi艣cie gra na p贸藕niejszych poziomach chodzi艂a lepiej (Fabryka Tie, Felucja, Empiria, Miasto w Chmurach i wszystkie imperialne oraz Gwiazda 艢mierci) ale chodzi艂a te偶 gorzej na pierwszym Raxus Prime....
Nie mia艂em te偶 znacznych problem贸w ze sterowaniem na klawie i myszce. Jedynie na pocz膮tku ci臋偶ko by艂o si臋 przyzwyczai膰, ale z biegiem gry by艂o lepiej. Jedynie 艣ci膮ganie SSD na orbit臋 by艂o prawdziw膮 katorg膮 i napsu艂o mi chyba wi臋cej krwi ni偶 poziom z Vaderem :D Samo eliminowanie przeciwnik贸w da艂o mi nieziemsk膮 frajd臋. Mo偶liwo艣ci mamy naprawd臋 mn贸stwo i wykonanych w naprawd臋 艣wietnym stylu. Najwi臋ksz膮 frajd臋 mi przynios艂o chyba ra偶enie przeciwnik贸w piorunami :)
Og贸lnie gra jest bardzo dobra ale sza贸 ni ma... Pomimo lag贸w jakie mia艂em uwa偶am, 偶e gra艂o mi si臋 bardzo przyjemnie i mog臋 da膰 jej 7/10 ewentualnie 8/10. :geek:

Co do Raxus Prime, a dok艂adnie pierwszej misji tam, to 藕le jest kod napisany. I nie wa偶ne jakiego by sie mia艂o kompa to i tak by si臋 zacina艂o. Pami臋tasz jak chcia艂em tam w xfire w艂膮czy膰 broadcasting i si臋 ci臋艂o? Nie wa偶ne czy mia艂em w艂膮czone max detale czy nie , i tak si臋 tak samo ci臋艂o. Przy drugiej misji na Raxus Prime, ju偶 takiego problemu nie mia艂em:P Ulubione ciosy to te z zmieczem i z 'Q', a drugi to ten najd艂u偶szy. Najd艂u偶ej to oczywi艣cie SSD ( 30 min;/), a ulubionty quick time events to ten gdy walczymy z proxym kt贸ry jest jako darth maul:P

G贸ra

PostWys艂any: Sob Sty 02, 2010 2:05 pm 
Awatar u偶ytkownika

Noo, akcje z Proxym by艂y konkretne :D
Gdzie艣 czyta艂em, 偶e podobno niekt贸re stroje Starkillera gr臋 zmulaj膮 strasznie... Ja si臋 zastanawiam, kt贸ry ze wszystkich stroj贸w dost臋pnych w grze jest najlepszy do p艂ynnej rozgrywki.

Image

G贸ra

Wy艣wietl posty z poprzednich:  Sortuj wed艂ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 143 posty(贸w) ]  Id藕 do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 1 go艣膰

Nie mo偶esz zak艂ada膰 nowych temat贸w na tym forum
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach na tym forum
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w na tym forum

Szukaj:
Skocz do: