A wi臋c pogra艂em troch臋, sko艅czy艂em g艂贸wn膮 kampani臋, tylko zosta艂y mi DLC do przej艣cia.
Po kolei:
Instalacja... Nie wiem czy to wina mojego dosy膰 starego kompa czy samego instalatora, bo gra instalowa艂a mi si臋 prawie 3 godziny! Masakra, ju偶 wtedy mia艂em czarne my艣li jak mi ta gra b臋dzie chodzi膰. No ale nic, po instalacji w艂膮cza mi si臋 ekran, gdzie mo偶na wybra膰 rozdzielczo艣膰, sterownik (
klawa i mysz/sterownik) i Wys. jako艣膰 detali (zaznacz/
odznacz).
Obok ma si臋 jeszcze dwie zak艂adki informuj膮ce nas o sterowaniu i walce.
Ok wszystko ustawione na minimum (z powodu kompa

) i w艂膮czam gierk臋. Menu oczywi艣cie skromne... Nie mo偶na zmniejszy膰 szczeg贸艂贸w, jedynie d藕wi臋k i sterowanie. Wybieram now膮 gr臋 i odpalam misj臋 na Kashyyyku z Vaderem.
Gra si臋 ci臋艂a nieziemsko, mia艂em wtedy obawy czy jest sens dalszego grania, ale zebra艂em si臋 d okupy i przeszed艂em poziom.
I rzeczywi艣cie gra na p贸藕niejszych poziomach chodzi艂a lepiej (Fabryka Tie, Felucja, Empiria, Miasto w Chmurach i wszystkie imperialne oraz Gwiazda 艢mierci) ale chodzi艂a te偶 gorzej na pierwszym Raxus Prime....
Nie mia艂em te偶 znacznych problem贸w ze sterowaniem na klawie i myszce. Jedynie na pocz膮tku ci臋偶ko by艂o si臋 przyzwyczai膰, ale z biegiem gry by艂o lepiej. Jedynie 艣ci膮ganie SSD na orbit臋 by艂o prawdziw膮 katorg膮 i napsu艂o mi chyba wi臋cej krwi ni偶 poziom z Vaderem

Samo eliminowanie przeciwnik贸w da艂o mi nieziemsk膮 frajd臋. Mo偶liwo艣ci mamy naprawd臋 mn贸stwo i wykonanych w naprawd臋 艣wietnym stylu. Najwi臋ksz膮 frajd臋 mi przynios艂o chyba ra偶enie przeciwnik贸w piorunami

Og贸lnie gra jest bardzo dobra ale sza贸 ni ma... Pomimo lag贸w jakie mia艂em uwa偶am, 偶e gra艂o mi si臋 bardzo przyjemnie i mog臋 da膰 jej 7/10 ewentualnie 8/10.